Пол на бебето

Плануване пола на бебето

Тази таблица(посочена след текста), е взета от Кралската гробница близо до Пекин, Китай.

В оригинал се съхранява в научен институт в Пекин. Точността на таблицатае била доказана от хиляди хора и се смята, че 99% е точна. Гледа се се колоната която показва навършените години на жената и се засича с реда в който е заченала бебето- Ако е G (girl)-момиче, ако е B (boy) -момче.Например, ако жената е на 27 години и нейното бебе е заченато през януари(в зависимост от китайски лунния календар),  бебето ще бъде момиче. 


Класацията се базира на месеца на зачеване на  бебето , а не на раждането на бебето, B-Мъж, G-Жена. Забележка: Един китайски учен, е открилил тази таблица ,която е била  погребана в Кралската гробница за  около 700 години. 


Можете да изберете за себе си дали искате момче или момиче, като се следвате таблицата.


Възраст на жената 18-45  е на първия ред, а месец 1-12 показват месеца,когато бебето се е заченало. С помощта на следната таблица ще бъдете в състояние да кажете предварително дали бебето ще бъде момче или момиче. По този начин можете да планирате да имате момче или момиче. 

Ако в рода ви преобладават момчета, то шанса да се сдобиете и вие с мъжка рожба, е много голям


Учените направиха нови открития за това от какво зависи полът на бебето.


Според тях бебето ви ще е от женски пол, ако мъжът има сестра и обратно.


Преди да стигнат до този извод, изследователите от университета на Нюкасъл във Великобритания, са анализирали 927 родословни дървета с повече от половин милион души.

По този начин те са успели да докажат точността на това твърдение.


Както знаете от часовете по биология в началното образование, жената дава хромозома Х на ембриона на бебето. Мъжът пък дава хромозома Х за момиченце и хромозома У за момче.


Въпреки всичко това изследването, проведено от британските учени е потвърдило, че всеки пети мъж носи наследствен ген, който определя пола на бебето.

На практика това означава, че връщайки се назад в родословното дърво, ако в семейството му е имало повече момчета и мъжът ще стане баща на момче.


Ако пък са преобладавали момичетата, то със сигурност ще стане женски татко.

В случай, че не вярвате на резултатите на това изследване, можете сами да се уверите в правотата му.


Някои родители са склонни да правят какво ли не, в това число и да консумират определени храни в името на това да имат момиченце или момченце.