Лечение с олио


Лечение с олио-нов или прастар метод


Това е много стар народен метод за лечение - безвреден, евтин и лесен за изпълнение -  подложен на изследване от Украинската асоциация по онкология,  финансирано от Американската академия на науките и Русия(като метод  за лечение на лимфни нарушения включително СПИН и рак) за да обясни  неконвенционални оздравителните процеси в човешкото тяло стимулирани със слънчогледово масло.

 В резултат на подобряване на здравето, това изследване  беше продължено и документирано изцяло.

Учудващо е, че чрез този биологичен метод на лечение голямо разнообразие от симптоми  безспорно изчезват без никакви странични ефекти. Този прост метод дава възможност напълно да се излекуват такъв широк спектър от заболявания, които обикновено се решават по оперативен път или чрез силно лекарство със значителни странични ефекти.

Простотата на тази лечебна система, в която олиото се върти напред и назад в устата, се дължи на стимулиращ ефект, който има, за очистване на организма. Чрез този метод е възможно да се лекуват отделни клетки, клетъчни конгломерати като лимфните възли и по-сложни тъкани, като например вътрешните органи едновременно. Това се случва, защото благотворната  микрофлора в организма се снабдява със здравословен континуум.

 Д-р Karach очаква, че редовното приложение на този метод на жабурене може да удължи  двойно средната продължителност на живот. Тази гледна точка на на Д-р Karach се поддържа и от  други негови колеги по света.

С помощта на това жабурене с олио се получават лечебни резултати  при заболявания като мигрена, главоболие, бронхит, болни зъби, артерио тромбози, хронични заболявания на кръвта като левкемия, артрит, нервно физиологични парализа, екзема, стомашно ентерит, перитонит, сърдечно заболяване, бъбречно заболяване, менингит и хормонални нарушения на жените. Ползата от метода Д-р Karach е, че масло-терапията лекува цялото тяло трайно.  Д-р Karach има успешно излекуван хроничен пациент от  левкемия с 15-годишни тежки методи на лечение зад него. Пациент с остър артрит, който беше напълно прикован към леглото бе отстранен от тялото му след 3 дни, без  очевидни възпаления .

Въпрос: Какво трябва да направя? -  Да си купите  студено пресовано масло от слънчогледово семе от местния магазин за здравословни храни. То трябва да бъде студено пресовано масло. Уверете се, че бутилката е здраво затворена веднага след употреба, защото в противен случай  ненаситените мастни киселини в маслото бързо се насищат на въздух, което означава, че маслото е само добро за готвене след това. На сутринта, преди да си миете зъбите, преди да пиете нещо и преди закуска, поставете 1 супена лъжица масло в устата си, но не го преглъщайте. Изплакнете(жабурете) напред и назад в устата, без прекомерен натиск за 15 -20 минути, като се уверите, че маслото се плакне   между зъбите. В същото време стимулира слюнчените жлези чрез упражняване на челюстта, сякаш дъвчете.Това освобождава предварително храносмилателни ензими.

Токсините и бактериофагите в кръвоносната система ще бъде извлечени от устните  слюнчни жлези  като по този начин се пречиства кръвта. Поради тази причина човек не трябва при никакви обстоятелства да гълта олиото след плакнене, тъй като то ще съдържа елементи на изключителната токсичност. Първоначално олиото ще бъде доста вискозно(гъсто), и след няколко минути ще започне да става рядко и бяло като избелена вълна. След 15-20 минути, ако маслото все още изглежда жълто, продължи метода, докато побелее.

След плюене на олиото задължително изплакнете добре устата няколко пъти с вода с която методично си миете зъбите, и накрая се и измийте зъбите с четка и паста за зъби. С почистване  на зъбите, както и  промиването ще гарантира, че голям брой бактерии, вируси и токсини и химикали ще бъдат отстранени. Когато се гледа под микроскоп, една капка от това масло и слюнката смес показва, гъбични спори, бактерии и други микроскопични организми в изобилие.

Малко след като плакването  олио е завършило се  забелязва засилване на  лимфната и кръвоносната система в организма. Продължаването на практикуването на това лечение действа на две нива- детоксикация и автоимунни стимулация. А страничен  положителен ефект от тази масло-терапия е укрепването на зъбите податливи на разхлабване, подобряване циркулацията във венците и подобряване  растежа и избелване на зъбите

Въпреки, че лечението с олио е най-добре да се прилага  сутрин преди закуска, когато симптомите на заболяването са очевидни е от полза да се използва техниката преди другите основни хранения за деня, а  и когато не се консумират течности в продължение на 20 минути.

 

Въпрос: Колко време да ползвам това лечение? Отговор: Това зависи от самия човек, но лечението може да бъде спряно, когато  личната сила  и издръжливост са се увеличили, когато качеството и спокойствието на сън е било възстановено, когато апетита е здравословен, и когато след първото събуждане  сутринта нямате  признаци на умора. Вторичен ефект е очевидно е значително подобрена памет. Само когато всички тези условия  са изпълнени, продължаване на лечението ще е излишно.


 Въпрос:Този метод стимулира ли  влошаване на здравето при е започване? Отговор:При някои хора, при които различни заболявания са едновременно явни,  влошаване на състоянието е възможно. Това се дължи  изчерпване на основната първична инфекция, което води до вторични инфекции, които ще доминират временно. След няколко дни  вторичнта инфекция ще изчезне, а други могат да бъдат стимулирани към активност. Тези симптоми обикновено са очевидни в хора, които страдат от хронични заболявания в крайност. При тези обстоятелства, д-р Karach препоръчва на засегнатото лице непоколебимо продължава лечението, дори ако е започнала треска.  В случай, че лечението се разбива по една или друга причина, цялостното въздействие на оздравяване ще се забави. По тези причини Dr.Karach твърди, че явно влошаване на здравето на здравето е отличен знак, че болестта е постепенно  се сваля от тялото.

 

Въпрос:Колко често човек може да използвате този метод всеки ден? Отговор:Това ще зависи от общото състояние на здравето на човека и на степента на токсичност в момента. Колкото по-често терапията с олио  се използва, толкова по-мощен е ефекта. Остри заболявания обикновено са излекувани за 2 до 4 дни. Хронични заболявания, които са разработени в продължение на много години, изискват съответно по-продължително време за лечение . В някои случаи това може да отнеме до 1 година.

 

 Никога не се предавай! Пациенти с крайни заболявания, които са продължавали с това лечение са засвидетелствали  щастието и успеха, които те са достигнали чрез този метод на лечение. ЗАБЕЛЕЖКА: Четките за зъби може да се  почистват с 3% водороден прекис.